Νίκη για την Παναχαϊκή και η “σπίθα” του ονείρου εξακολουθεί να “καίει” για την Πάτρα! […]

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Αγυιάς, στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η Πατρινή ομάδα κέρδισε με 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε μόλις στο 2' ο Ελευθεριάδης. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά για τη συνέχεια στην ομάδα που κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πραγματοποιήσει μία αρκετά καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι ο Απόλλωνας Λάρισας.

Η ομάδα της Λάρισας είχε δοκάρι στο 50' με τον Καρατάσιο, φτάνοντας εκεί κοντά στην ισοφάριση, ενώ στο 65' ο Πολλέτο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, η Παναχαϊκή ήταν η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, φτάνοντας κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, στο 68΄με τον Κυνηγόπουλο και στο 74' με τον Φουρλάνο.

Η Πατρινή ομάδα συνέχισε έτσι με νίκη την πορεία της και εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα σε τροχιά τίτλου, δείχνοντας ότι είναι ένα σύνολο που παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν βρεθεί στον δρόμο της, δεν το βάζει κάτω.

Οι Πατρινοί φίλαθλοι βρέθηκαν για ακόμα μία φορά στο πλευρό της ομάδας τους, σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο, παρά το τσουχτερό κρύο και έμειναν ικανοποιημένοι από τους παίκτες τους που έδωσαν και σε αυτό το παιχνίδι τον καλύτερο τους εαυτό.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος (79΄Παπατόλιος), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος (68' Μαυρίας), Ελευθεριάδης, Μπαστακός

Απόλλων Λάρισας: Μάντζαρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Ριβέτα, Σουλιώτης,Τασιουλής, Λίταινας, Καμπέρης, Κοντοές, Πολέτο, Λούκας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | ΓΚΟΛ 1-0 | 23/02/2019 | ΕΡΤ


Πηγή