ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ – Απειλή για τον ΝΟΠ η καθυστέρσηση της Νομοθετικής ρύθμισης για την χρήση λιμενικής ζώνης


Tον κίνδυνο ο ιστορικός Ναυταθλητικός Όμιλος Πατρών να μπει σε περιπέτειες επισημαίνει με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του συνδυασμού “Πάτρα: Η δική μας Πόλη” κ. Νίκος Τζανάκος, ενώ σχετική ενημέρωση είχε την ευκαιρία να παρέχει προ ημερών στα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Π. με τα οποία είχε συνάντηση προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη του Ομίλου και τη θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

Ο κ. Τζανάκος διαμηνύει προς την Πατραϊκή κοινωνία ότι για πρώτη φορά στην μεγάλη ιστορία του, το αθλητικό σωματείο θα απειληθεί άμεσα να μείνει… χωρίς στέγη εάν ο Δήμος Πατρέων εξακολουθήσει να καθυστερεί (υπάρχει πενταετής προθεσμία) την υποβολή αιτημάτων προς τα αρμόδια υπουργεία έτσι ώστε η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση για την χρήση λιμενικής ζώνης, (“αστική” παραλία), με την οποία να νομιμοποιούνται τα υπάρχοντα ακίνητα εντός της παραχωρούμενης παραλιακής ζώνης.

Ο κ. Τζανάκος έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες, σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Ν.Ο.Π., δεδομένης της ήδη γνωστής στενής σχέσης του με τον χώρο αλλά και της εμπεριστατωμένης γνώσης του από προηγούμενη θέση ευθύνης που κατείχε. Τόνισε ωστόσο, ότι οι όποιες ενέργειες έχουν γίνει ως τώρα δεν θα είναι αρκετές εφόσον δεν παρέμβει αποτελεσματικά η Δημοτική Αρχή της πόλης και δεν αποτρέψει κάτι το πρωτόγνωρο που παραμένει ως απειλή πάνω από το ναυταθλητικό σωματείο το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Πάτρας και αποτελεί κόσμημα του τοπικού αθλητισμού!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ, ΝΟΠ


Πηγή