Ντόρα Μπακογιάννη: Τιμή για την Ηλεία να έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή το Λευτέρη Βαρουξή

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε από την Αμαλιάδα η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή.

Η παρουσίασή του έγινε από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη που τον χαρακτήρισε ως έναν άξιο νέο, έναν δικό μας άνθρωπο που μας κάνει περήφανους με την επαγγελματική του δράση, τις γνώσεις και τη στάση του στα ευρωπαϊκά ζητήματα και όχι μόνο.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιλογή του δείχνει πως η ΝΔ τιμά τα άξια στελέχη της τονίζοντας ότι η εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει είναι προτεραιότητα όλους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ηλεία έχει υποψήφιο ευρωβουλευτή. Ένα νέο άνθρωπο, το Λευτέρη Βαρουξή, έναν άνθρωπο που σηματοδοτεί το μέλλον. Ένανάνθρωπο που είναι ακριβώς αυτό που ζητεί ο ελληνικός λαός από εμάς», με τα εγκάρδια αυτά λόγια αυτά που συνοδεύτηκαν από χειροκροτήματα, η κ. Μπακογιάννη παρουσίασε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟΉλιδας, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Βαρουξή ανέφερε: «Λευτέρη, καλή επιτυχία! Μακάρι να δουλέψουμε μαζί».

Μητέρα των μαχών οι ευρωεκλογές για τη Νέα Δημοκρατία

Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση για υψηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία των ευρωπαϊκών εκλογών στις 26 Μαΐου τονίζοντας ότι αυτή τη φορά οι εκλογές είναι πιο κρίσιμες από ποτέ κι ακόμα ότι η αποχή είναι «λάθος επιλογή, έως επικίνδυνη»

Κατέστησε σαφές ότι η ευρωκάλπη θα πρέπει να αποτελέσει ένα βροντερό δημοψήφισμα για το μέλλον του τόπου και κάλεσε σε συστράτευση όλα τα στελέχη του κόμματος

Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι η μητέρα των μαχών και θα έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με τις εθνικές. Όπως επισήμανε με έμφαση η κ. Μπακογιάννη «ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνουμε, θα είναι ακριβώς ο ίδιος. Και αυτό ισχύει και για εμένα προσωπικά»

Δείτε το βίντεο:

Η κ. Μπακογίαννη παρουσιάζει τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή Λευτέρη Βαρουξή

"Ψηφίζουμε τον Ηλείο Ευρωβουλευτή Λευτέρη Βαρουξή" Η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη παρουσιάζει τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Βαρουξή.#ND #igeniamasmprosta #elvarouxis

Gepostet von Βαρουξής Λευτέρης – Varouxis Lefteris am Samstag, 23. Februar 2019


Πηγή