Ο Κ.Καρακώστας στο Νafpaktianews:Μιλά για τα προγράμματα ανακύκλωσης που «τρέχουν» στο δήμο Ναυπακτίας

Ο υπέυθυνος ανάκυκλωσης στον δήμο Ναυπακτίας,αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Καρακώστας,μιλά στο Nafpaktianews για όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης που «τρέχουν» στο δήμο.

Από το πιλοτικό πανευρωπαικό πρόγραμμα Life που επιλέγη ο δήμος Ναυπακτίας από το υπουργείο ενέργειας μαζί με άλλους 7 δήμους ανά την επικράτεια και στους 3 του ηπειρωτικού κορμού της χώρας,την οργανική ανακύκλωση με τους πράσινους και καφέ κάδους και τα πράσινα σημεία της πόλης που θα διαμορφωθούν προκειμένου οι πολίτες να ανακυκλώνουν από ρουχισμό μέχρι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο κ. Καρακώστας μιλά για τη συνολικότερη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στον δήμο Ναυπακτίας προκειμένου να περάσει στους πολίτες την έννοια της ανακύκλωσης,αλλά και τα θετικά αποτελέσματα που τον κατατάσουν ανάμεσα στους πρώτους δήμους πανελλαδικά σε ποσοστό ανακύκλωσης,

The post Ο Κ.Καρακώστας στο Νafpaktianews:Μιλά για τα προγράμματα ανακύκλωσης που «τρέχουν» στο δήμο Ναυπακτίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή