Ο Κυριάκος Ορλώφ υποψήφιος με το Σπύρο Μυλωνά

Την υποψηφιότητα του με την Παράταξη » Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα » του Σπύρου Μυλωνά , ανακοίνωσε ο δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας Κυριάκος Ορλώφ .

Αναλυτικά :

Ο Κυριάκος Ιωάννου Ορλώφ είναι ακόμα ένας υποψήφιος που στρατεύεται μαζί μας από τη δημοτική ενότητα Λάρισου. Ο Κυριάκος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, είναι παντρεμένος με τη Χαρίκλεια Αθανασίου Λαγού και έχει δυο γιους, τον Ιωάννη και τον Αθανάσιο. Ο Κυριάκος κατάγεται από το Βουπράσιο και εργάζεται στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάτω Αχαΐα.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο συμπολίτη μας, με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το 2002 εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος για την παράταξή του ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Λαρίσου. Το 2007 εκλέχτηκε μέλος Δ/Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Αχαΐας, ενώ την ίδια περίοδο ήταν Α’ μέλος του Π/Σ πανελλήνιου συλλόγου Κ/Ε ΔΕΗ. Το 2010 επανεκλέγει δημοτικός σύμβουλος για τη δυτική Αχαΐα και το 2011 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος.

Το 2014 ο λαός της δυτικής Αχαΐας τον τίμησε ακόμα μια φορά με τη ψήφο του να τον εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ευθύνη την οποία υπηρετεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Τόπου, ενώ το 2015 επανεκλέγει μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος

Όπως και ο ίδιος δηλώνει «Ζούμε σε μια προικισμένη γεωγραφικά περιοχή με πανέμορφα χωριά, μοναδικές παραλίες, μοναδικά προϊόντα. Συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν αλλά και να αποτελέσουν βάση για αναπτυξιακά έργα που θα επιταχύνουν την πορεία του δήμου Δυτικής Αχαΐας στο μέλλον και θα του δώσουν τη θέση που του αρμόζει στο γεωπολιτικό χάρτη της δυτικής Ελλάδας». Για το λόγο αυτό στρατεύομαι με το Σπύρο Ν.Μυλωνά για να δώσουμε τη μάχη από κοινού για ένα καλύτερο αύριο για τον Τόπο μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του Τόπου, με πρώτα στην ιεράρχηση την καθημερινότητα του πολίτη. Θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους συνδημότες μας, για να λύσουμε τα προβλήματα».


Πηγή