Ο Μ. Βορίδης στην πίτα της ΝΟΔΕ Αχαΐας: Η χώρα να οδηγηθεί το ταχύτερο σε εκλογές


«Το σημαντικό δεν είναι θα αντέξει η κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά αν θα αντέξει μέχρι τον Οκτώβριο ο ελληνικός λαός, όπως επίσης, κι αν μια κυβέρνηση που στηρίζεται σε έξι δανεικούς βουλευτές μπορεί να κυβερνήσει αποτελεσματικά. Σαφώς όχι. Η κατάσταση αυτή επιτείνει την ανασφάλεια, η οποία καθηλώνει τις επενδύσεις και την οικονομία. Ουσιαστικά προστίθεται κι άλλος χρόνος στον χαμένο χρόνο», δήλωσε από την Πάτρα ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας.

«Θέλουμε μία άλλη διακυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να επανεκκινήσει την οικονομία, να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, να αναχαιτίσει την παράνομη μετανάστευση, να αντιμετωπίσει δηλαδή, όλα τα μεγάλα ζητήματα που είναι σωρευμένα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι το κεντρικό διακύβευμα. Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός έχει πλέον εμπειρία για το τι σημαίνει αριστερή κυβέρνηση. Έτσι περιμένει με ανυπομονησία τις εκλογές προκειμένου να πει ποτέ ξανά αριστερά», υποστήριξε.

Ο κ. Βορίδης στην ομιλία του έδωσε «ψήφο» εμπιστοσύνης τόσο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, όσο και στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Νίκο Παπαδημάτο, ενώ όπως είπε «θέλουμε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι θα ηττηθεί όχι μόνο για αυτά που έχει κάνει, αλλά και για αυτά που πιστεύει. Και θα ηττηθεί και στις τέσσερες κάλπες.

Επίσης, επεσήμανε πως η Ν.Δ. είναι εκλογικά έτοιμη, καθώς όλοι έχουν προεξοφλήσει ότι ανά πάσα στιγμή θα πάμε σε εκλογές.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης, π. Προκόπιος Κόρδας, ο οποίος κι αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στη νεολαία, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας, Α. Μαζαράκης, οι βουλευτές, Α. Κατσανιώτης και Ι. Φωτήλας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χρήστος Πανίτσας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Ν. Φαρμάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Ν. Παπαδημάτος.


Πηγή