Olympia Forum: Εξέχουσες παρουσίες στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου. Καθημερινά ο κατάλογος των προσώπων που θα τιμήσουν και θα στηρίξουν με την παρουσία τους την καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία, μεγαλώνει.

Προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας, των οποίων η παρουσία αποτελεί καθοριστική παράμετρο επιτυχίας, καθώς θεωρούμε αναγκαία και επιτακτική την ευρεία διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων που θα ξαναφέρουν την Πελοπόννησο –αλλά και τη χώρα γενικότερα- σε τροχιά ανάκαμψης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκης, θα είναι ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, Αθανάσιος Μπούρας. Εκρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, και της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, θα είναι ο Βουλευτής Ηλείας και Πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Κουτσούκος. Στο Συνέδριο θα μιλήσουν ακόμη: Ο συγγραφέας, οικονομολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, Ο Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Νομού Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Συγκοινωνιολόγος, Πρώην Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Διευθυντής στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών στη Γαλλία (CNRS), Νίκος Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κώστας Μίχαλος, ο Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίουτου ICC, Πέτρος Δούκας και ο Πρώην Πρόεδρος του ICC – Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – Ελλάς, Πρόεδρος Vernicos Maritime S.A. και της Ν.Ε. “Νικόλαος Βερνίκος” Ρυμουλκά-Ναυαγοσωστικά και Αντιπρόεδρος ταξιδιωτικού οργανισμού Consortium Travel A.E. και Vernicos Yachts A.E. Είναι Αντιπρόεδρος της Eurocorp A.E., Νίκος Βερνίκος.

Αθανάσιος Μπούρας
Κωνσταντίνος Μίχαλος
Γιάννης Κουτσούκος
Απόστολος Κατσιφάρας
Πέτρος Δούκας
Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος
Κωνσταντίνος Αγοραστός
Νίκος Βερνίκος
Κώστας Τζαβάρας
Πέτρος Τατούλης
Νίκος Σταθόπουλος
Νίκος Παπανδρέου

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, στο Μικρό Συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας, στον Πύργο.


Πηγή