Όραμα Δημιουργίας-Γιάννης Αργυρόπουλος: «Οι γυναίκες δίνουν τον τόνο!»

Τέσσερις νέες υποψήφιες που πλαισιώνουν τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος. Πρόκειται για την Κατερίνα Τσιρώνη (Δικαστική Επιμελήτρια), Φωτεινή Μουλαγιάννη (Προιστάμενη Λογιστηρίου), Σοφία Πατσούρη ( Απόφοιτο ΑΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων) και Διονυσία Καπαρέλη – Τσουκαλά (Υπάλληλο Γραφείου). «Η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση γίνεται ολοένα πιο αντιπροσωπευτική και πιο ισχυρή. Οι γυναίκες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δίνουν τον τόνο, ενώ έπεται και συνέχεια!» τόνισε ο κ. Αργυρόπουλος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΩΝΗ (Δικαστική Επιμελήτρια)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Πτυχιούχος του Τμήματος Νοσηλευτικής στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδος.

Κάτοχος πιστοποίησης Επαγγελματικής κατάρτισης και Δεξιοτήτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EUROPASS L.D.V. Κάτοχος Πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού

Κάτοχος Πιστοποίηση Κ.Ε.Κ τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ο.Α.Ε.Δ

Εργάστηκα στην Πάτρα ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες εταιρείες , Στην συνέχεια έκανα το Hobby μου επάγγελμα και ασχολήθηκα επαγγελματικά με την φωτογραφία οπού διατηρούσα φωτογραφείο με την επωνυμία k.Home Productions στο Δήμο Δύμης . Η ανησυχία για επαγγελματική κατάρτιση δεν σταμάτησε εκεί . Γρήγορα με κέρδισαν τα νομικά οπού ακολούθησα την εκπαιδεύσει και υστέρα από πολλές προσπάθειες πέτυχα στον Διαγωνισμό Δικαστικών Επιμελητών το 2011 και από τότε είμαι Δικαστική Επιμελήτρια του Εφετείου Πατρών , Πρωτοδικείο Ηλείας .

ΜΟΥΛΑΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ (Προϊστάμενη Λογιστηρίου)

Γεννήθηκε στις 29/03/1984 στον Πύργο Ηλείας όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι κόρη του Χαράλαμπου Μουλαγιάννη , οποίος εργαζόταν στα ΕΛΤΑ του Πύργου, και της Αικατερίνης το γένος Βαγγοπούλου και έχει μια αδερφή την Βασιλική Μουλαγιάννη.

Tον Ιανουάριο του 2015 παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπαγεωργίου του Ανδρέα στον Πύργο Ηλείας και έχουν αποκτήσει έναν γιό.

Αποφοίτησε το 2001 από το 1Ο Εννιαίο Λύκειο Πύργου και το 2006 από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΑΤΕΙ) ΠΑΤΡΩΝ, στην σχολή διοίκησης και Οικονομίας – τμήμα Λογιστικής. Διαθέτει πτυχίο αγγλικών , Η/Υ και εσωτερικών επιθεωρήσεων συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

Από το 2009 έως σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ως προϊσταμένη λογιστηρίου.

ΠΑΤΣΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ (Απόφοιτος ΑΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων)

Γεννήθηκε στις 8/2/1981 στον Πύργο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και της ιταλικής γλώσσας, ενώ διαθέτει πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ζει μόνιμα στον Πύργο με τα δύο της παιδιά 12 και 9 ετών. ¨Εχει εργαστεί σε πολλές επιχειρήσεις του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής. Σήμερα είναι υπάλληλος γραφείου σε κατάστημα στον Πύργο.

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ – ΤΣΟΥΚΑΛΑ (Υπάλληλος Γραφείου)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Τεχνικό Λύκειο, αποκτώντας το πτυχίο υπάλληλου γραφείου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε ιατρείο και σε άλλες επιχειρήσεις. Είναι σύζυγος του Μαρίνη Τσουκαλά πρώην υποδιευθυντή του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αμαλιάδα με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


Πηγή