Πάρτι με ατελείωτες καρδιές έκανε ο μικρότερος Γλίξμπουργκ, του Αγίου Βαλεντίνου (Εικόνες)

Πάρτι με ατελείωτες καρδιές έκανε ο μικρότερος Γλίξμπουργκ, του Αγίου Βαλεντίνου (Εικόνες)

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο. Ο μικρότερος γιος του τέως, Φίλιππος Γλίξμπουργκ επέλεξε τον πιο… ερωτικό.

Γιόρτασε με την καλή του, Νίνα Φλορ στο Σεντ Μόριτζ, με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο με μπαλόνια με ροζ καρδιές.

Διοργανωτής του πάρτι ο πατέρας της Φλορ. Το πάρτι στήθηκε στο χώρο με τη συλλογή με τα αυτοκίνητα αντίκες. Το σκηνικό συμπλήρωναν εκατοντάδες μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και ροδοπέταλα στο πάτωμα.

Το τραπέζι περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και πολλά φρούτα, ενώ η σαμπάνια έρρεε στα ποτήρια όλων από νωρίς.

Το πάρτι έγινε στο σαλέ της οικογένειας Φλορ, σε ένα από τα σπίτια του Σεντ Μόριτζ που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο ιδιοκτήτης της Vistajet, πατέρας της Φλορ, διαθέτει ένα 7όροφο σαλέ σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Σεν Μόριτζ, έκτασης 35.000 τ.μ. που διαθέτει όλες τις ανέσεις, ώστε να μη χρειάζεται να το «κουνήσεις» από εκεί. Στο πολυτελέστατο σπίτι του υπάρχουν κινηματογράφος, βιβλιοθήκη, κάβα, σπα, γήπεδο σκουός, αίθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα μπόουλινγκ, ακόμη και… πιτσαρία, ενώ φιλοξενούνται και έργα Τέχνης μεγάλης αξίας.

Στο τεράστιο γκαράζ, που αρκετοί το αποκαλούν «πάρκο», υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα-αντίκες. Τον χώρο αυτόν επέλεξε ο ίδιος για να τον μετατρέψει σε εστία αγάπης, φιλοξενώντας τους καλούς φίλους του ζευγαριού, για να γιορτάσουν τον έρωτα μαζί τους.

Ένα τεράστιο τραπέζι στήθηκε ακριβώς μπροστά από τη συλλογή με τα αυτοκίνητα-αντίκες, ενώ η διακόσμηση είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα! Το στοιχείο της καρδιάς υπήρχε παντού, αφού εκατοντάδες ροζ και κόκκινα μπαλόνια γέμισαν το πάρκινγκ, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/355576-Parti-me-ateleiotes-kardies-ekane-o-mikroteros-Glixmpoyrgk-toy-Agioy-Balentinoy-Eikones ΚΟΣΜΟΣ

The post Πάρτι με ατελείωτες καρδιές έκανε ο μικρότερος Γλίξμπουργκ, του Αγίου Βαλεντίνου (Εικόνες) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή