Πάτρα: Η Χριστίνα Αγγελοπούλου είναι η 50χρονη που σωριάστηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της

Η συμπολίτισσα Χριστίνα Αγγελοπούλου ήταν η άτυχη γυναίκα που μπαίνοντας στην οικία της στην περιοχή Ψάχου στην Πάτρα, κατέρρευσε και έσβησε. Η 50χρονη γυναίκα, όπως έγραψε το thebest.gr, μόλις μπήκε στο σπίτι της, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στην είσοδο, όπου και βρέθηκε λίγο αργότερα νεκρή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν είχε προλάβει να βγάλει τα κλειδιά από την εξώπορτα του σπιτιού καθώς αυτά βρέθηκαν πάνω στην κλειδαριά από το εξωτερικό μέρος. Επί τόπου στο σημείο ειδοποιήθηκε από τους περίοικους και έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Πάτρας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά. Ο γιατρός διαπίστωσε το θάνατο της άτυχης 50χρονης γυναίκας.

Η εκλιπούσα είχε ένα γιο, τον Δημήτρη Βαμβακά, ο οποίος κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να κηδέψει την αγαπημένη του μητέρα. Η Χριστίνα Αγγελοπούλου αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έσβησε σύμφωνα με πληροφορίες από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της προξένησε θλίψη και συγκίνηση.

Ο υιός της, συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετίσουν την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στις 3 το μεσημέρι οπότε και θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών όπου και θα ταφεί.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι της και σωριάστηκε – Νεκρή 50χρονη στου Ψάχου


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία