Πάτρα – Η Παναχαϊκή καλείται σε απολογία για το καροτσάκι και την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώ […]

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος "έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Ήταν ο πιο πιστός οπαδός της Παναχαϊκής και σε όλα τα παιχνίδια των "κοκκινόμαυρων" έδινε το "παρών".

Στο αγώνα με την Κέρκυρα, η Παναχαϊκή στη μνήμη του Παναγιώτη, τοποθέτησε το καροτσάκι του δίπλα στο γήπεδο, όπως θα βρισκόταν έτσι κι αλλιώς αν ήταν ακόμα κοντά μας. Παράλληλα, οι παίκτες και όλοι οι τεχνικοί κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον άνθρωπο που αγάπησε την πατρινή ομάδα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο.

Η κίνηση αυτή όμως δεν φάνηκε το ίδιο σε όλους. Ο διαιτητής του αγώνα, κάλεσε σε απολογία τους παίκτες τόσο για το καροτσάκι, όσο και για την ενός λεπτού σιγή. Το θέμα ανέδειξε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠαναχαΪκής Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, ανέφερε: "Ο εμβληματικός οπαδός της Παναχαϊκής Παναγιώτης Κωστόπουλος "έφυγε" από κοντά μας και δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον πόνο της οικογένειας, του κόσμου, της ομάδας! Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, η ΠΑΕ ως όφειλε έκανε το καθήκον της και εκτός από το αίτημα για ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο απέδωσαν τιμές στο καροτσάκι του αείμνηστου Παναγιώτη. Μαζί σε αυτό και προς τιμήν της η Κέρκυρα! Παρόλα αυτά, ο διαιτητής κος Βάτσιος θεώρησε σκόπιμο να εξαντλήσει την αυστηρότητά του και να αναφέρει στο φύλλο αγώνα για καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης (άργησαν να βγουν οι ομάδες όπως γράφει συγκεκριμένα), καλώντας σε απολογία τόσο τους "κοκκινόμαυρους", όσο και τους "Φαίακες"… Πραγματικά λυπάμαι αγαπητέ κύριε Βάτσιο που σε μία τόσο ιδιαίτερη περίπτωση όπως ήταν αυτή στο ματς της Κυριακής, κάνατε κάτι τέτοιο… Καλός ο επαγγελματισμός, αλλά κάπου υπάρχουν και οι ηθικοί-άγραφοι κανόνες! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ"!

Πάτρα - Η Παναχαϊκή καλείται σε απολογία για το καροτσάκι και την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Κωστόπουλου

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Τετάρτη 20/2/2019 και ώρα 15.30 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ΝΕΩΝ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΕΩΝ, 2/2/20

Πάτρα - Η Παναχαϊκή καλείται σε απολογία για το καροτσάκι και την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Κωστόπουλου


Πηγή