Πάτρα: Η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης έγινε, οι αφίσες θα φύγουν;

Η συγκέντρωση του Κώατα Πελετίδη έγινε στο γήπεδο της ΕΑΠ και είχε αρκετό κόσμο, πετυχαίνοντας τον σκοπό της και αυτό που ήθελε να δείξει ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης, εν όψει των δημοτικών εκλογών που είναι να γίνουν τον Μάιο.

Για τον σκοπό όμως αυτό είναι γεγονός ότι αναρτήθηκαν δεκάδες αφίσες, σε διάφορα σημεία της Πάτρας, ξεκινώντας από τις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες της πόλης και φτάνοντας έως στο κέντρο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έδειξε για ακόμα μία φορά ότι τη διαφημιστική της καμπάνια την στηρίζει σε μεγάλο βαθμό σε κάπως ξεπερασμένες τακτικές και σίγουρα κακές για το περιβάλλον και την εικόνα της πόλης, γεμίζοντας έτσι με αφίσες την Πάτρα και δαπανώντας δεκάδες τόνου χαρτιού.

Ειδικότερα, στην περιοχή, κοντά στο… σπίτι του λαού, στον δρόμο προς τα σύνορα, εκεί δηλαδή που θεωρείται η έδρα του ΚΚΕ, γίνεται ο κακός χαμός από τις αφίσες για τη συγκέντρωση και την πρεμιέρα της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην προεκλογική μάχη.

Δικαίωμα της θα πει κάποιος να επιλέγει μόνη της τη μορφή της καμπάνιας και της διαφημιστικής της εκστρατείας. Καμία αντίρρηση. Μόνο που ελπίζουμε κάποιος να μαζέψει σύντομα τις αφίσες αυτές από τα διάφορα σημεία της πόλης, από τη στιγμή που δεν αποσκοπούν σε κάτι και η συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ έγινε και μάλιστα με αρκετό κόσμο.

Διαφορετικά θα δώσει δικαιώματα η δημοτική αρχή στους αντιπάλους της να μιλήσουν για αφισορύπανση, ένα φαινόμενο που συναντά κανείς παντού στην Πάτρα και υποτίθεται ένας αρμόδιος φορέας δεν θα πρέπει να δίνει το κακό παράδειγμα. Όχι τίποτα άλλο.

Οι συγκεντρώσεις αυτές θα συνεχιστούν από την Λαϊκή Συσπείρωση, το προεκλογικό σκηνικό "φουντώνει" και αν ακολουθήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι την τακτική της δημοτικής αρχής, γεμίζοντας με αφίσες την Πάτρα, πριν από κάθε τους πολιτική εκδήλωση, τότε ζήτω που "καήκαμε".

Η αφίσα στην φωτογραφία του Ανδρέα Αποσκίτη από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται" είναι από την πλατεία Γεωργίου, στην καρδιά της πόλης. Μέχρι τον….Μάη πιστεύουμε ότι θα έχει φύγει. Άλλωστε, μεσολαβεί και το Καρναβάλι στην Πάτρα. Δεν θα ταιριάζει με το όλο κλίμα, έτσι δεν είναι;

Πάτρα: Η συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης έγινε, οι αφίσες θα φύγουν;


Πηγή