Πάτρα: “Ουρές” για εγγραφές στο στέκι του POP CORN – To γκρουπ 181 ξεχωρίζει!

Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι και όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνεται ο κόσμος που θέλει να συμμετέχει.

Στο στέκι ενός εκ των γκρουπ που έχουν ακουστεί στη φετινή καρναβαλική πιάτσα, του γνωστού πλέον "POP CORN", οι "ουρές" από τον κόσμο που ενδιαφερόταν για να εγγραφεί, έχοντας ήδη καταλήξει στην επιλογή του, το απόγευμα του Σαββάτου ήταν απίστευτες.

Ο κόσμος περίμενε μέσα στο κρύο, θέλοντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πλήρωμα 181 και για την στολή του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κόσμου προχωρούσε και σε εγγραφές.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πληρώματος το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στη φετινή παρουσία του γκρουπ.

Η στολή αρέσει, το πλήρωμα ξεχωρίζει και γενικότερα έχουν ακουστεί τα καλύτερα για την όλη παρουσία του φέτος, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν ότι θα συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μελών και θα κλείσει νωρίς.

Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα με τα τηλέφωνα των υπευθύνων (6947475794, 6988278890) και να πάρουν περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την εξέλιξη των εγγραφών.

Πάτρα: "Ουρές" για εγγραφές στο στέκι του POP CORN - To γκρουπ 181 ξεχωρίζει! Πάτρα: "Ουρές" για εγγραφές στο στέκι του POP CORN - To γκρουπ 181 ξεχωρίζει! Πάτρα: "Ουρές" για εγγραφές στο στέκι του POP CORN - To γκρουπ 181 ξεχωρίζει!


Πηγή