Πάτρα – Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας “Θανάσης Τσιπινάκης& […]

Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο)

Ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΙΝΑΚΗΣ», του Δήμου Πατρέων, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019, στο «Πάρκο Ειρήνης» του Πανεπιστημίου Πατρών, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που ήταν αφιερωμένη στα 34 χρόνια αδιάλειπτης και καλλιτεχνικής ανέλιξης της Ορχήστρας και στα 4 χρόνια επίσημης λειτουργίας του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει "Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η κα Γεωργία Θεοδωροπούλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, παρουσίασε τους εκπροσώπους των φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Ζεππάτος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και ενημέρωσε συνοπτικά για τις κύριες δράσεις του Δ.Σ. μέσα στο 2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Τάκης Πετρόπουλος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων, κ.Κώστα Πελετίδη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. κ. Κ. Παπαφιλίππου, Κ. Μαλαμής και Δ. Αβράμης. Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος παραβρέθηκαν οι κ. κ. Γ. Αγγελόπουλος και Κ. Καρπέτας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας αντίστοιχα. Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ουρανία Μπίρμπα, Χρήστος Πατούχας και Νίκος Τζανάκος, εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων, εκπρόσωποι επιστημονικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και πολυάριθμα μέλη και φίλοι της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και του Συλλόγου.

Σε σύντομους χαιρετισμούς που ακολούθησαν, τονίστηκε η καλλιτεχνική αξία της Ορχήστρας και το έργο που επιτελεί για τον πολιτισμό και την κοινωνία στα 34 χρόνια της λαμπρής της πορείας.

Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη του σχετική εισήγηση της καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Ορχήστρας, τίμησε τον αρχικιθαρίστα της Ορχήστρας κ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥΡΝΙΑ για τα 30 χρόνια πολύτιμης προσφοράς του, παραδίδοντάς του Ειδική Πλακέτα.

Επίσης το Δ.Σ. τίμησε και ευχαρίστησε το μέλος του Συλλόγου και φίλο της Ορχήστρας, ιδιοκτήτη του Patras Catering και διαχειριστή του «Πάρκου Ειρήνης», κ. Γιάννη Ζαχαρόπουλο, για την γενναιοδωρία του απέναντι στον Σύλλογο, προσφέροντάς του συμβολικό δώρο.

Πριν από την κοπή της πίτας η Ορχήστρα παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια από την τελευταία συναυλία της στο ΠΑΝΘΕΟΝ, όπου συνόδευσε μουσικά την ταινία βωβού κινηματογράφου LIMITE, και τη Σουίτα Εποχής του ΝΙΚΟΥ ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ, η οποία είναι ειδικά γραμμένη για την Ορχήστρα.

"Το ΔΣ του Συλλόγου, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στα μέλη της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και την Καλλιτεχνική Διευθύντριά της κ. ΒΑΓΙΑ ΖΕΠΠΑΤΟΥ για το έργο τους και την εξωστρέφειά που επιδεικνύουν, κάνοντας τους συμπολίτες μας υπερήφανους. Επίσης ενθάρρυνε την ΟΡΧΗΣΤΡΑ να συνεχίσει να καλλιεργεί την τέχνη του μαντολίνου σε υψηλό επίπεδο με την εκπαίδευση δωρεάν κάθε χρόνο 50 περίπου επιπλέον Πατρινόπουλων που αγαπούν την ΟΡΧΗΣΤΡΑ και αποκτούν την κουλτούρα της, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανανέωση των μελών της.

Ευχόμαστε στην ΟΡΧΗΣΤΡΑ, τους φίλους της και τα μέλη του Συλλόγου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία και Αισιοδοξία!
Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας της πόλης μας -έντυπα και ηλεκτρονικά – που στηρίζουν την προσπάθεια της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ".

Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο) Πάτρα - Σε ένα όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας "Θανάσης Τσιπινάκης" (φωτο)


Πηγή