Περιφέρεια Ι.Ν.: «Ο Περιφερειάρχης δεν εκβιάζεται με απειλές και τραμπουκισμούς».

Π.Ι.Ν Περιφέρεια Ι.Ν.: «Ο Περιφερειάρχης δεν εκβιάζεται με απειλές και τραμπουκισμούς».

Σε ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. Θεόδωρος Γαλιατσάτος με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση πολιτών ενάντια στη λειτουργία του ΧΥΤΥ Λευκίμμης, τονίζει τα εξής:

«Ο Περιφερειάρχης δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται ύβρεις, απειλές και τραμπουκισμούς. Ο Περιφερειάρχης βρίσκεται στη θέση που τον έταξε ο λαός των Ιονίων Νήσων, με χρέος τον σεβασμό στο συμφέρον των πολιτών, στη δημόσια υγεία, στην τοπική οικονομία και στην ευημερία του τόπου.
Συνεχίζουμε να είμαστε διαπρύσιοι κήρυκες της συζήτησης, της ανταλλαγής απόψεων και της εξαντλητικής διαβούλευσης. Αυτά όμως προϋποθέτουν καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές και η αποστολή εξωδίκων δεν συμβάλλει σε αυτό.

Ενημερώνουμε ακόμη μια φορά προς κάθε κατεύθυνση, και προς εκείνους που οψίμως επιθυμούν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες προσπαθώντας να τις μετακυλήσουν στην Περιφέρεια και προς αυτούς που βιαιοπραγώντας θεωρούν ότι θα υπερισχύσουν, ότι ο Περιφερειάρχης δεν εκβιάζεται. Θα πράξει ότι του επιβάλλει το καθήκον του, η νομιμότητα, η ευθύνη για το μέλλον του τόπου και το συμφέρον της Κέρκυρας εν προκειμένω».


Πηγή