Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας: Διήμερη εξόρμηση και πεζοπορία!

Εξόρμηση στη φύση για τα μέλη και τους φίλους του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας, αυτή τη φορά εκτός νομού και όχι απλώς για πεζοπορία αλλά και για επίσκεψη σε άλλα μέρη!

Ο Πεζοπορικός Όμιλος πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή σε ‘Καρπενήσι- Καρυσχάδες και Χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι’ και τόσο η μεγάλη συμμετοχή όσο και τα σχόλια των εκδρομέων καταδεικνύουν την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και αυτή η δράση του Ομίλου.

Οι συμμετέχοντες μαγεύτηκαν από τα μέρη που επισκέφθηκαν, το πρόγραμμα της εκδρομής ήταν άνετο και έγιναν όλοι μια παρέα επιτυγχάνοντας τον στόχο της εκδρομής που δεν ήταν άλλος από το να περάσουν καλά άπαντες, να γελάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, όπου οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και παράλληλα περιηγήθηκαν και στους χώρους της Μονής. Στην συνέχεια, ακολουθώντας μία όμορφη διαδρομή έφθασαν στο Μεγάλο Χωριό, περιηγήθηκαν στην γραφική πλατεία και είχαν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους για να αγοράσουν τα αναμνηστικά τους πριν την αναχώρηση για τον βασικό τους προορισμό που ήταν το Καρπενήσι.

Την επομένη οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι και ακολούθησε επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Κορυσχάδες, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το ιστορικό μουσείο. Παράλληλα, πραγματοποίησαν και την 952η Κυριακάτικη πεζοπορία τους, σε μέρη άγνωστα αλλά άκρως εντυπωσιακά και αυτές τις εικόνες πήραν και κατά την επιστροφή τους στην Αμαλιάδα.

Η πρόεδρος του Πεζοπορικού Ομίλου Βάσω Κουλούρη ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που έκαναν την εκδρομή ξεχωριστή!


Πηγή