«Πράσινο φως» από Μαρτίνς για την παραμονή Χασάν στον Ολυμπιακό

«Πράσινο φως» από Μαρτίνς για την παραμονή Χασάν στον Ολυμπιακό

Τα… πάνω του έχει πάρει στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος φορ έχει πετύχει σημαντικά γκολ για λογαριασμό του Ολυμπιακού και πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται θετικός για την παραμονή του στην ελληνική ομάδα.

Κι αυτό, διότι ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 25χρονο διεθνή επιθετικό, αλλά υπάρχουν μία σειρά από δεδομένα που θα πέσουν στο τραπέζι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πρώτα απ’ όλα, η λογική λέει ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για έναν ενδεκαδάτο στράικερ το καλοκαίρι, οπότε ο Χασάν θα περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Άλλωστε, υπάρχει ο Γκερέρο που προσφέρει αρκετές λύσεις μέσα στο γήπεδο, ενώ και ο Φράνκο Σολδάνο πρέπει να αποδείξει κι εκείνος με τη σειρά που πως αξίζει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε… νοικιάσει τον Χασάν με 300.000 ευρώ και υπάρχει οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που εκτιμούν πως μπορεί να αγοραστεί το 50% των δικαιωμάτων του από την Μπράγκα (το άλλο 50% ανήκει στη Ρίο Άβε) και να παραμείνει ο παίκτης με κάποιου είδους επέκταση του συμβολαίου του, με τον δανεισμό του να κρατάει για άλλον έναν χρόνο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/355480-Prasino-phos-apo-Martins-gia-ten-paramone-CHasan-ston-Olympiako ΣΠΟΡ

The post «Πράσινο φως» από Μαρτίνς για την παραμονή Χασάν στον Ολυμπιακό appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή