Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας: «Απαράδεκτη η αύξηση των τελών». (Βίντεο)

Κοινωνία Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας: «Απαράδεκτη η αύξηση των τελών». (Βίντεο)

Αντιδράσεις για ακόμα φορά στην Κέρκυρα με αφορμή την αύξηση στα ναύλα από και προς Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα όπως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο ΟΛΚΕ με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι “Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. γνωρίζει στο επιβατικό κοινό, ότι στις πορθμειακές γραμμές Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας – Λευκίμμης, στα ισχύοντα λιμενικά τέλη επιβατών και οχημάτων δεν έχουν επιβληθεί οποιασδήποτε αυξήσεις, παραμένοντα σταθερά ως ίσχυαν από το 2011”.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής μιλώντας στο Corfutv στην εκπομπή «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» υποστήριξε ότι το μόνο που έγινε είναι να διαφοροποιηθεί ο τρόπος υπολογισμού δηλαδή όχι επί του τζίρου όπως γινόταν μέχρι πρώτα αλλά ανά άτομο και ανά Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο ίδιος τόνισε ότι: «Οι πλοιοκτήτες πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ενώ εμείς το μόνο που ζητάμε είναι μία σταθερή τιμή για να έχουμε και τον έλεγχο. Ο ρόλος μας δεν είναι να ελέγξουμε τις εταιρείες. Εμείς ελέγχουμε και διαφοροποιήσαμε τον τρόπο υπολογισμού. Τίποτε άλλο. Δεν στερούμε την δυνατότητα των πλοιοκτητών για να κάνουν έκπτωση».


Πηγή