Σ.Μπαλιούκος: Προέχει το συμφέρον του Δήμου

Ευρεία συνάντηση μεταξύ των στελεχών της παράταξης «Ενωτική Δημιουργία» του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκη Μπαλιούκου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Κρέστενα, παρόντος και του ίδιου, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο κ. Μπαλιούκος τόνισε ότι πρώτιστο μέλημά του είναι να συνεχιστεί ομαλά η πορεία της παράταξης και για την επόμενη τετραετία, χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι αυτός επικεφαλής έπειτα από 21 χρόνια, αλλά να βγει μπροστά κάποιο από τα υπάρχοντα στελέχη του συνδυασμού, θέση που είχε διατυπώσει από το βράδυ της επανεκλογής του 2014.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από έγκυρες πηγές στην εφ. «Πατρίς», άπαντες οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους προς τον κ. Μπαλιούκο και του ζήτησαν να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.

Ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του και επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει ώστε να μπει μπροστά ένα ικανό στέλεχος από την παράταξη, το οποίο θα συνεχίσει τον σχεδιασμό που έχει ήδη γίνει για τα επόμενα χρόνια.

«Δεν θα αφήσω έναν συμπαγή δήμο να γίνει σκορποχώρι», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, όπως μας μετέφερε άτομο που ήταν στη σύσκεψη.

Σε ό,τι αφορά τη φημολογία περί μεταπήδησης στο ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα, για την οποία έγινε αναφορά στη συνάντηση, ο κ. Μπαλιούκος το διέψευσε. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφ. «Πατρίς», είναι δεδομένη η αμοιβαία εκτίμηση και η συμπάθεια μεταξύ Κατσιφάρα και Μπαλιούκου, κάτι που υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε μελλοντικά να οδηγήσει σε κάποιου είδους συζήτηση για πιθανή συνεργασία, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.


Πηγή