Σε εξέλιξη τα έργα στη Γέφυρα του Κάϊζερ από τη ΔΕΥΑΚ – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δήμος Κέρκυρας Σε εξέλιξη τα έργα στη Γέφυρα του Κάϊζερ από τη ΔΕΥΑΚ – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σε εξέλιξη είναι από τη ΔΕΥΑΚ τα έργα στη Γέφυρα του Κάιζερ, επί της Εθνικής Λευκίμμης. Θυμίζουμε ότι λόγω των εργασιών ισχύουν κυκλοφοριακά μέτρα σήμερα και αύριο από την ΕΛΑΣ, με εκτροπή της κυκλοφορίας από άλλους δρόμους.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι, για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών, στην θέση «Γέφυρα Κάιζερ» της Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα έως την Πέμπτη 28-02-2019 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο συγκεκριμένο σημείο.

Για την ομαλή κίνηση των οχημάτων θα εφαρμοστούν επιπλέον οι ακόλουθες εκτροπές της κυκλοφορίας:

  •  Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την πόλη της Κέρκυρας με κατεύθυνση το νότιο τμήμα του νησιού στην διασταύρωση της Ε.Ο Κέρκυρας – Λευκίμμης και Ε.Ο Γύρου Αχιλλείου (διασταύρωση Βρυώνη) , με κατεύθυνση των οχημάτων προς Γαστούρι-Αχίλλειο-Μπενίτσες.
  •  Εκτροπή των οχημάτων που κινούνται από την νότια Κέρκυρα με κατεύθυνση την πόλη της Κέρκυρας, στις διασταυρώσεις της Εθνικής Οδού Λευκίμμης- Κέρκυρας με την Επαρχιακής οδού Στρογγυλής-Αγίων Δέκα (Γέφυρα Μεσογγής), καθώς και στον κόμβο Μωραϊτίκων, με κατεύθυνση των οχημάτων προς Στρογυλλή-Αγ. Δέκα, Κυνοπίστες, Μηλιά.
  •  Μονοδρόμηση της οδού Γύρου Αχιλλείου (από το τμήμα της οδού από το Αχίλλειο προς την περιοχή Φαληράκι),με κατεύθυνση των οχημάτων από Αχίλλειο προς Μπενίτσες, (μόνο κάθοδος).


Πηγή