Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει την… εξαφάνιση 13.000 ευρώ

Το… έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Ο λόγος για μίας 49χρονη από το Βόλο η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της προκειμένου να δικαιολογήσει την «εξαφάνιση» 13.000 ευρώ από το ταμείο της κλινικής, στην οποία εργάζεται.Η υπάλληλος επρόκειτο να προχωρήσει σε εκκαθάριση των οικονομικών καταστάσεων της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών υγείας όπου δούλευε, όμως αδυνατούσε να καλύψει το έλλειμμα που, φέρεται να είχε προκαλέσει η ίδια. Έτσι το πρωί της Τετάρτης, αποφάσισε να καταγγείλει στην αστυνομία, ότι άγνωστος τσαντάκιας της άρπαξε το σακίδιο όπου είχε τα χρήματα.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας, που είχαν στη διάθεσή τους και το υλικό τόσο από κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και όσο και από τα καταστήματα στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ.
Η 49χρονη φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και τελικά να ομολόγησε ότι η ίδια είχε υπεξαιρέσει τα 13.000 ευρώ.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ψευδή καταγγελία και άσκοπη κινητοποίηση αρχής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Πηγή