Στα “Μy City Coffee” τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα – Τρέξτε…

Τα δύο Μy City Coffee της Πάτρας είναι έτοιμα για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη μαζί μας και μας περιμένουν.

Τόσο στο κατάστημα της Κανάρη και Αγίου Ανδρέου, όσο και στο σε αυτό της Ιερισσού και Εφέσου, οι ψησταριές έχουν βγει από νωρίς και τα σουβλάκια είναι ήδη στο ψήσιμο.

Μαζί βέβαια με την ψητούρα υπάρχουν και οι ανάλογες προετοιμασίες για το γλέντι που θα ακολουθήσει το μεσημέρι, αφού ψητό, τσίκνα, χωρίς μουσική και ποτάκι δεν γίνεται, έτσι δεν είναι.

Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και βιαστείτε. Τα σουβλάκια που βλέπετε στο ναύλον είναι ήδη στη ψησταριά. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχον μπόλικα. Το My Citiy Coffee να είναι καλά και την Τσικνοπέμπτη θα περάσουμε όμορφα. Όπως πάντα.

Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε... Στα "Μy City Coffee" τα σουβλάκια είναι ήδη στα κάρβουνα - Τρέξτε...


Πηγή