Συνάντηση Κ. Σπηλιόπουλου με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας «Εμβληματικό στοιχείο για την ανάδειξη της Περιφέρε […]

Συνάντηση Κ. Σπηλιόπουλου με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας«Εμβληματικό στοιχείο για την ανάδειξη της Περιφέρειας η Ολυμπία»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επαφές του στην Ηλεία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος.

Στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιο Κοτζά, ενημερώθηκε εκ νέου για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Συμφωνήθηκε η συνεργασία τους και ο διάλογος για καταγραφή όλων των πτυχών και την προώθηση θεμάτων και σκέψεων, τόσο καθημερινότητας, όσο και αναπτυξιακής προοπτικής για τον τόπο.

«Η Αρχαία Ολυμπία είναι σαφώς ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στον κόσμο, που εκπέμπει τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού. Δυστυχώς όμως η συμβολή της στην άνοδο και στην ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας είναι μικρή. Θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει εμβληματικό στοιχείο για την ανόρθωση της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας.

Στις προτάσεις μας, στο σχέδιο μας, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη θα είναι η Ολυμπία και το πως μπορεί να εξελιχθεί σε στοιχείο ανάδειξης του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Σπηλιόπουλος.

The post Συνάντηση Κ. Σπηλιόπουλου με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας «Εμβληματικό στοιχείο για την ανάδειξη της Περιφέρειας η Ολυμπία» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή