Συνάντηση Σ. Σπύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος».

Εκλογές Συνάντηση Σ. Σπύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος».

Τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος» ήταν το κύριο αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, συνοδευόμενους από συνεργάτες του, με το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο κ. Σπύρου χαρακτήρισε τουλάχιστον απογοητευτικά τα αποτελέσματα των όποιων κινήσεων έχουν γίνει επιρρίπτοντας ευθύνες στο αρμόδιο Υπουργείο για την κατάσταση που επικρατεί. «Εγκατάλειψη και αδιαφορία στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τους οποίους έχουν θέσει απέναντί τους δυστυχώς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σπ. Σπύρου τόνισε ότι η στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής και του ΕΚΑΒ καθώς και η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας είναι ζητήματα εξόχως ουσιαστικά για την προστασία της ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Η όποια δε ενδιάμεση προτεινόμενη κυβερνητική λύση δεν καλύπτει το καθολικό αίτημα για πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Χρειάζονται άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις ανέφερε ο κ. Σπύρου, ο οποίος τόνισε ότι θα αγωνιστεί γι’ αυτή την δίκαιη απαίτηση της κοινωνίας της Ζακύνθου.


Πηγή