Θρήνος στην ΠΓΕ και στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας για τον Σπύρο Θωμά!

O Σπύρος Θωμάς ήταν ένα παιδί που μέσα από τον αθλητισμό έκανε μόνο φίλους.

Αγαπητός σε όλους από εκείνα τα χρόνια που μόλις ξεκινούσε τη σταδιοδρομία του στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής, αλλά και στη συνέχεια, στις ομάδες που ακολούθησαν στην Προμηθέα και στα σωματεία της ΕΣΚΑ-Η.

Πέρα από τον Προμηθέα που εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 24χρονου Εύζωνα, αλλά και τη συγκινητική ανάρτηση του Μάριου Μυκονιάτη του προπονητή των Ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, η ΠΓΕ προχώρησε στην εξής ανακοίνωση για το χαμό του άτυχου νεαρού.

"Είναι ανείπωτη και μεγάλη θλίψη όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα. Η θλίψη γίνεται ακόμη πιο μεγάλη όταν έχει χαθεί ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στο κλειστό της Παναχαϊκής μας. Είχαμε την τιμή να είναι το πρώτο σωματείο που δίδαξε μπάσκετ στον Σπύρο Θωμά.

Ο Σπύρος όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Παναχαϊκή επιβεβαίωσε κατά ιδανικό τρόπο το αξίωμα ότι ο αθλητής πρώτα από όλα πρέπει να είναι ηθικός άνθρωπος. Το Δ.Σ. της Παναχαϊκής Γ.Ε. εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, που ήταν κοντά στον Σπύρο όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Παναχαϊκή μας, αντιπροσωπεία δε αυτού θα είναι παρούσα στην κηδεία του για να αποτίσει φόρο τιμής στον λεβέντη του Πατραϊκού μπάσκετ που άδικα χάθηκε".

Από την πλευρά τους η πυγμαχική ομάδα της Παναχαϊκής, αποχαιρέτησε και αυτή με τον δικό της τρόπο τον νεαρό αθλητή και εύζωνα, με τον Νίκο Πλέα να προχωρά στην εξής ανάρτηση: "Οι Boxerinos ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στον ΕΥΖΩΝΑ μας και κουράγιο στην οικογένειά του. Είμαστε υπερήφανοι που πέρασες από την αθλητική οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε.".

Η είδηση του θανάτου του Σπύρου Θωμά σε γενικές γραμμές συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας και τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του άτυχου 24χρονου από τους αθλητές όλης της πόλης ήταν δεκάδες στα social media, ενώ αρκετοί συμπαίκτες του και αντίπαλοι που τον γνώριζαν μέσα από το μπάσκετ, ήταν στην κηδεία και του είπαν το τελευταίο αντίο.


Πηγή