Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον 23χρονο κατηγορούμενο για τον βιασμό της 19χρονης

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον 23χρονο κατηγορούμενο για τον βιασμό της 19χρονης

Δεν επιβεβαιώνεται ότι ο 23χρονος Ρομά, που κατηγορείται για βιασμό από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούμενο και για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μιας 19χρονης κοπέλας, έχει αναπηρία πάνω από 67%.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr ο 23χρονος κρίθηκε αρμοδίως από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που διορίστηκε από την τακτική Ανακρίτρια ως πραγματογνώμονας, ότι πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση με διαταραχή που αντιστοιχεί σε ποσοστό αναπηρίας μεταξύ 20 με 66%.

Επιπλέον κρίθηκε ότι είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του βιασμού και κρίθηκε ότι θίγεται μερικώς ο καταλογισμός του.

Σημειώνεται ότι και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενος του διατείνεται πλέον ότι πάσχει από κατάθλιψη!

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο Ρομά, μια 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Απολογούμενος δε ο 19χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται ενώ ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τα όσα κατέθεσαν εις βάρος του ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του ως και μάρτυρες κατηγορίας έγιναν προκειμένου να επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του για την δολοφονία της φοιτήτριας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353167-Ti-deichnoyn-ta-apotelesmata-ton-exetaseon-gia-ton-23chrono-kategoroymeno-gia-ton-biasmo-tes-19chrones ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον 23χρονο κατηγορούμενο για τον βιασμό της 19χρονης appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή