Τη Διοικητή του Νοσοκομείου Ζακύνθου Δέσποινα Τσαρίδου επισκέφτηκαν Π. Κολοκοτσάς, Γ.Αρμένης, Αντ.Κασσιμάτης

Κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Γεώργιο Αρμένη και Αντώνη Κασσιμάτη επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου συναντήθηκαν με τη Διοικητή του Νοσοκομείου Ζακύνθου Δέσποινα Τσαρίδου και τον καρδιολόγο Πέτρο Στραβοπόδη. Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν τα διαχρονικά προβλήματα λειτουργίας και επάνδρωσης με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου μας με ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, της ΜΕΘ και του τμήματος εξωτερικών ιατρείων και αποφασίστηκε η κ. Τσαρίδου σε συνεργασία με τον κ. Στραβοπόδη να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα στον Δήμο, όπου θα συμπεριλαμβάνονται οι προτάσεις της διοίκησης του νοσοκομείου για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του νοσοκομείου λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας και το γεγονός ότι η Ζάκυνθος ως τουριστικό νησί συνεισφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό με πάνω από 1,5 εκ. επισκέπτες το χρόνο.

Το σχετικό υπόμνημα σε συνεργασία με τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή, τον διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ και τη διοικητή κ. Τσαρίδου θα υποβληθεί στον Υπουργό Υγείας και τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα, στις 14/2 ο Δήμος Ζακύνθου (υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα) θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στο νησί μας εξαιτίας των προβλημάτων στο νοσοκομείο μας και για αυτόν τον λόγο θα παραμείνει κλειστός από τις 11:00 π. μ. μέχρι και τη λήξη του ωραρίου εργασίας.


Πηγή