Τιμητικές πλακέτες στο «Φωτεινό Αστέρι» από το Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα» & τους Εφέδρους Αξιωματικ […]

Ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική για το «Φωτεινό Αστέρι» είναι η αναγνώριση της προσφοράς του από συλλόγους με χρόνια παρουσία στην τοπική κοινωνία που έχουν αφήσει το δικό τους «στίγμα» στο κοινωνικό σύνολο.

Μία αναγνώριση η οποία επιβραβεύτηκε και επίσημα, με την απονομή στο «Φωτεινό Αστέρι» επαίνου και τιμητικής πλακέτας. Βραβεύσεις, οι οποίες δεν προσδίδουν μόνο ηθική ικανοποίηση αλλά και δύναμη για τη συνέχιση και εντατικοποίηση των προσπαθειών του εθελοντικού φορέα. Πάνω απ’ όλα όμως αποδεικνύουν ότι κανείς δεν είναι μόνος του. Πώς όλοι μαζί εθελοντικοί φορείς, σύλλογοι και πολίτες μπορούν να ανατρέψουν τις σημερινές συνθήκες και να δώσουν ελπίδα σε όλους όσους έχουν ανάγκη με προτεραιότητα στα παιδιά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το «Φωτεινό Αστέρι» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα» και τον ΣΕΑΝ Αχαΐας Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αχαΐας για την απονομή πλακετών ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του εθελοντικού, φιλανθρωπικού οργανισμού.

*Το Φωτεινό Αστέρι είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 16 ετών.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    8 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία