Την «τιμητική» τους είχαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ν.Δ, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Γιώργος Πα […]

Στην πολυπληθή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. στο Ξενοδοχείο Intercontinental, παρέστη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στην σημασία των επερχόμενων των εκλογικών αναμετρήσεων, στην ετοιμότητα του Κόμματος, στην συστράτευση κι ενότητα για την μεγάλη νίκη.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και την υποστήριξη όλου του Κόμματος στους υποψηφίους με το χρίσμα της Ν.Δ. στις περιφερειακές εκλογές για να σηματοδοτήσουμε την μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Αναφέρθηκε ονομαστικά στους παρόντες υποψηφίους Περιφερειάρχες κ. Γιώργο Πατούλη (Αττική) και κα Ρόδη Κράτσα (Ιόνια Νησιά) και στην πρόβλεψη οτι θα είναι οι επόμενοι Περιφερειάρχες.

Στο κόψιμο της πίτας,η Ρόδη Κράτσα αφιέρωσαε το κομμάτι που εκλήθη να κόψει, στα Ιόνια Νησιά και στους κατοίκους τους που περιμένουν μια νέα πολιτική σε όλα τα επίπεδα για να ανακτήσουν την χαμένη τους υπερηφάνεια, την προοπτική για το αύριο, όπως σημείωσε.


Πηγή