Το «Μπουρλότο» της Kontra Νews

Το «Μπουρλότο» της Kontra Νews

Τι θέλει να πει ο… ποιητής

Προφανώς έχασε την ψυχραιμία του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Διαφορετικά δεν εξηγείται η αμετροέπειά του να αναπαράγει ένα άθλιο τουίτ ενός επαγγελματία troll (ελπίζουμε όχι φιλικού προς αυτόν) που έκανε λόγο για «μισθωμένα τετράποδα στην KONTRA NEWS».

To σίγουρο είναι ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτόξευσε τη δημοτικότητά του και έκανε πολιτική καριέρα εξαιτίας της συνεργασίας που είχε από τον Ιούλιο του 2012 με το KONTRA αφού εκτός από την καθημερινή του εκπομπή στην οποία εκτός από τηλεπωλήσεις έκανε και… κήρυγμα, συμμετείχε και ως καλεσμένος στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του καναλιού όπου έλεγε ό,τι ήθελε χωρίς ουδέποτε κανείς να τον λογοκρίνει.

Τώρα πως γίνεται τόσα χρόνια να συνεργάζεται με… τετράποδα χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό δεν το γνωρίζω. Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τα σχόλια κάποιων μυαλοφυγόδικων στο διαδίκτυο. Είναι δικό του όμως ατόπημα η αθλιότητα της αναπαραγωγής.

Είμαι σίγουρος ότι ο Αντιπρόεδρος έχει ήδη καταλάβει ότι υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα και με ψυχραιμία θα ανακαλέσει την αναπαραγωγή της αθλιότητας ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τους εργαζόμενους του καναλιού και της εφημερίδας που υπηρετούμε έντιμα την ενημέρωση χωρίς να έχουμε καβάντζες εμπορικών στόλων, δημοσίων έργων ή άλλων επιχειρηματικών σχεδίων.

Ψάχνουν λύση για τον Καμμένο

Παρά την αρνητική εισήγηση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής ο Νίκος Βούτσης αναζητεί λύση προκειμένου να παραμείνει ο Πάνος Καμμένος αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πάντως η εκκρεμότητα αυτή θα πρέπει να τελειώσει για να μην δίνεται η εντύπωση στην κοινωνία ότι κάποιοι ερμηνεύουν κατά το δοκούν τον κανονισμό της Βουλής.

«Κλείδωσε» ο Βενιζέλος

Οπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ έχει κλειδώσει. Όπως επίσης έχει κλείσει και η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα.

Περιζήτητη η Μεγαλοοικονόμου

Η έκθεση στη δημοσιότητα εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Αυτό θα πρέπει να αρχίσει να το κατανοεί η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου η οποία έχει γίνει περιζήτητη στα κανάλια. Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση οι μετοχές της στο μιντιακό σύστημα εκτινάχτηκαν στα ύψη.

…Μακεδονομάχος ο Λεβέντης

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Βασίλης Λεβέντης έχει αναλάβει να σώσει την Μακεδονία. Γι΄ αυτό έχει προχωρήσει σε διαφημιστική καμπάνια με καταχωρήσεις σε μια μόνο εφημερίδα που διαβάζεται από τους… Μακεδονομάχους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεσμεύεται ότι θα πάρει πίσω την Μακεδονία από τον Ζάεφ, τον Τσίπρα και τον Σόρος. Και όλα αυτά υπό βροχή και με χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/353748-To-«Μpoyrloto»-tes-Kontra-news ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

The post Το «Μπουρλότο» της Kontra Νews appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή