Τραγωδία στην Αλίαρτο: Νεκρά δυο παιδιά που πνίγηκαν – Ήταν πάνω από μία ώρα στο νερό – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τραγικό τέλος είχαν δυο παιδιά, ηλικίας παιδιά ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας στον οικισμό των Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο Αλιάρτου. Πρόκειται για δύο ξαδερφάκια τα οποία φέρεται ότι βρήκαν τραγικό θάνατο από πνιγμό σε συγκεντρωμένα νερά στην περιοχή του καταυλισμού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους βρέθηκαν κοντά σε λιμνάζοντα νερά, σε κάποιον ανοιχτό βόθρο ή φρεάτιο, ή σε κάποιο αρδευτικό δίκτυο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν μέσα στο νερό.

Τα άψυχα κορμάκια των δύο παιδιών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο σύμφωνα με πληροφορίες για πνιγμό.

Τα ακριβή αιτία που προκάλεσαν το θάνατο τους αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή, που θα διεξαχθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνων.

Παράλληλα, έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος των δύο παιδιών ηλικίας 3,5 και 4,5 ετών, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Μιλώντας στο newsIT.gr η διοικήτρια του γενικού νοσοκομείο Λιβαδειάς, είπε ότι μετά από επικοινωνία που είχε η ίδια με τον διοικητή του κέντρου υγείας Αλιάρτου, τα παιδιά μεταφέρθηκαν δυστυχώς ήδη νεκρά προς το νοσοκομείο της για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Το αγοράκι και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο Αλιάρτου από τον θείο τους ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί οι γονείς τους που είναι Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς να τα επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Τα παιδιά ήταν πάνω από μία ώρα στο νερό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να αντιμετωπίζουν μία κατάσταση που ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.

Δείτε φωτογραφίες από το tvstar από το Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των παιδιών.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία