ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης: «Προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και μικρός»

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης: «Προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και μικρός»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ESPN, στην οποία αναφέρθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς, στις πρώτες του σεζόν στο ΝΒΑ και στους λόγους που πρέπει να πάρει το βραβείο του MVP, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι χρειάζεται να βελτιώσει το σουτ του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο «Greek Freak»:

Για τη δημοσιότητα άλλων ομάδων: «Είμαι εντάξει με τα πρωτοσέλιδα που έχουν οι Σέλτικς και οι Σίξερς. Ξέρουμε ότι έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι.Εμείς πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε μία σειρά στα πλέι οφ. Αυτό είναι το πρώτο βήμα».

Για τις συμβουλές των συμπαικτών του όσον αφορά το σουτ: «Το μόνο που μου λένε είναι να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να σουτάρω. Μου λένε να πιστέψω σε μένα. Βλέπουν πόσο σκληρά δουλεύω το σουτ στην προπόνηση. Ο κόουτς με ενθαρρύνει να παίρνω τις προσπάθειες κάθε βράδυ και δεν τον νοιάζει αν ευστοχώ ή όχι. Το σουτ συνδυάζεται με την αυτοπεποίθηση».

Για την rookie σεζόν του: «Βλέπω έναν πολύ αδύνατο άνθρωπο. Ένα παιδί που δούλευε σκληρά και πίστευε τον εαυτό του και έδινε ό,τι είχε. Δεν ήταν πολλά, δεν είχε πολλούς μύες αλλά έδινε την καρδιά και την ψυχή του σε κάθε παιχνίδι για να γίνει καλύτερος».

Για το τι θα έκανε στην θέση του Άντονι Ντέιβις: «Αν ήμουν ο Άντονι Ντέιβις, αν βρισκόμουν στη θέση του δεν θα μιλούσα για τη «free agency». Θα αφοσιωνόμουν μόνο στο μπάσκετ. Πολλοί μιλάνε και λένε την άποψη τους για την υπόθεση, αλλά μόνο αυτό θα αποφασίσει τι θα κάνει για να αφήσει πίσω την καλύτερη δυνατή κληρονομιά. Αν ήμουν στην κατάσταση που βρίσκεται αυτός δεν θα μιλούσα για το θέμα».

Για τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα: «Το παρελθόν και τα παιδικά μου χρόνια με έκαναν αυτό που είμαι τώρα. Σίγουρα με επηρέασαν. Στο πόσο σκληρός έγινα, στην εργασιακή μου ηθική, στην πειθαρχία μου. Είχαμε σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίσουμε όπως να βρούμε φαγητό να φάμε. Έτσι όταν με ρωτάνε αν νιώθω πίεση στην ηγεσία μίας ομάδας τους απαντώ: όχι, απλά δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και μικρός».

Για την αγάπη στα reality: «Με χαλαρώνει, μου αρέσει το δράμα. Είναι η ένοχη απόλαυση μου. Βλέπω realities μετά τους αγώνες. Μην περιμένετε όμως κάτι τέτοιο από εμένα».

Για το βραβείο του MVP: «Πιστεύω πως θα έπρεπε να είμαι ο MVP επειδή δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο που θέλω είναι να νικάω. Κι αν συνεχίσουμε να το κάνουμε και να παίζουμε καλό μπάσκετ, τότε όλα θα έρθουν από μόνα τους».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/354958-BINTEO-Giannes-Prospatho-na-eimai-o-idios-anthropos-poy-emoyn-kai-mikros ΣΠΟΡ

The post ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης: «Προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και μικρός» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή