Ξεκίνησε το Λευκαδίτικο Καρναβάλι

Ξεκίνησε σήμερα Τσικνοπέμπτη, κατά τα καθιερωμένα, το Λευκαδίτικο καρναβάλι, (Φαρομανητά 2019), που περιλαμβάνει εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά της Λευκάδας. Θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση κατά μήκος της Κεντρικής αγοράς.

Στη σημερινή πρώτη εκδήλωση στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας παρέλασαν οι Σχολές Χορού της Αλεξάνδρας Μπούρα και της Χρυσούλας Κουνιάκη, ο Χορευτικός Όμιλος Λευκάδας και ο Ορφέας, ενώ προπορευόταν άρμα με έναν τεράστιο Αρλεκίνο. Στην πλατεία είχε ήδη στηθεί το πατάρι όπου τα συγκροτήματα χόρεψαν συνοδεία μουσικής. Ανεπανάληπτος όπως πάντα ο Νίκος Βερύκιος, ως παρουσιαστής.

Τα καλύτερα βέβαια θα συμβούν αργότερα το βράδυ. Οι ομάδες έχουν ήδη προγραμματίσει εμφανίσεις στα μαγαζιά της Λευκάδας και το γλέντι θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί.

Σήμερα το βράδυ επίσης στο Φουαγιέ του Θεάτρου διοργανώνεται και το νοσταλγικό party της Φιλαρμονικής με προσκεκλημένο τον Πασχάλη. Θα ακουστούν μουσικές επιτυχίες από τις δεκαετίες 60′,70′,80′.

Ακόμα να αναφέρουμε για τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στην Καρυά που φέτος προβλέπεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενα και όσον αφορά τα δρώμενα αλλά και το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καρναβαλιού εδώ.

Tags:Λευκαδίτικο καρναβάλι


Πηγή