Υποψήφιοι και ερωτευμένοι στους δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Γιάννης Λέντζας και Κατσανάκη Κατερίνα

Δίπλα από κάθε υποψήφιο των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης, βρίσκεται και μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα. Αυτή η γυναίκα στηρίζει τις επιλογές του συζύγου της και γιατί όχι, κάποιες φορές τον συμβουλεύει.

Κάποια από αυτά τα ζευγάρια που τα ενώνει η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός παρουσιάζουμε σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων.

Ναμπίλ Μοράντ και Ιωάννα Σχοινά

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την κυρία Ιωάννα Σχοινά, ομολογεί χαμογελώντας ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και έτσι στις 9 Δεκεμβρίου 1989 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Επιτυχημένοι γιατροί και οι δύο, απέκτησαν μια κόρη την Αλίς η οποία τους έχει χαρίσει δύο υπέροχα εγγόνια τον Ναμπιλάκο και την Ιωάννα . Η κυρία Ιωάννα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει στις επιλογές του. «Σίγουρα θα της κάνω ένα δώρο σήμερα και μάλλον θα είναι ένα λουλούδι» μας λέει ο κ. Ναμπίλ.

Διονύσης και Ιωάννα Μάλιαρη

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Διονύσης με την Ιωάννα… κλέφτηκαν παραδομένοι στον νεανικό έρωτα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εκείνος 18 εκείνη 15 και το 1984 ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας με την κυρία Ιωάννα απέκτησαν τρία παιδιά: τον Δημήτρη , πρωταθλητή στο kick boxing, την Χρυσούλα και την Παναγιώτα και σύντομα αναμένουν και εγγόνι. «Με τον Διονύση περάσαμε όλες τις δυσκολίες μαζί και τα καταφέραμε, δόξα τω Θεώ…Τον στηρίζω στον δύσκολο αγώνα του και θέλω να τον δω να πετυχαίνει τους στόχους του», δηλώνει η κ. Ιωάννα που σήμερα θα δεχθεί ένα λουλούδι από τον σύζυγό της.

Γιώργος και Ειρήνη Καρβουνιάρη

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης έχει από το 1980 στο πλευρό του την Καλύμνια σύζυγό του, την κυρία Ειρήνη, η οποία τον στηρίζει στον προεκλογικό του αγώνα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αξιόλογα παιδιά επιστήμονες, τον Χρήστο και την Γεωργία και σήμερα χαίρονται τα τρία εγγονάκια τους. Να σημειωθεί ότι η κυρία Ειρήνη είναι μια από τις καλύτερες μαγείρισσες της περιοχής και αυτό το ομολογούν όλοι όσοι έχουν απολαύσει τις σπεσιαλιτέ της. Σήμερα ο κ. Καρβουνιάρης θα χαρίσει στην σύζυγό του ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Διονύσης Γεωργόπουλος και Ολυμπία Αλεξανδροπούλου

Ο Διονύσης Γεωργόπουλος παντρεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1990 την κυρία Ολυμπία Αλεξανδροπούλου, δασκάλα με καταγωγή από τα Καβάσιλα του Δήμου Πηνειού.

Απέκτησαν δύο παιδιά, την Γεωργία, 28 ετών, ιατρός που ειδικεύεται σήμερα ως παθολόγος στο Νοσοκομείο του Ρίου και τον Κωνσταντίνο , 23 ετών, φοιτητή Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

«Για την δημιουργία μιας δικαιότερης και ομορφότερης κοινωνίας, είμαι πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν όραμα και ένας από αυτούς είναι και ο σύζυγός μου», δηλώνει η κυρία Ολυμπία.

Γιώργος Παναγούλιας και Μαρία Παραλίκα

Ο γνωστός καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας γνώρισε το 1993 την κυρία Μαρία Παραλίκα που έχει σπουδάσει παραιατρικά επαγγέλματα. Μια δυνατή σχέση που οδήγησε στις 25 Φεβρουαρίου 1995 σε γάμο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε μια κόρη την Σοφία που σήμερα είναι πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας. Τον Γιώργο Παναγούλια και την κυρία Μαρία τους ενώνει επίσης και η αγάπη για τον τόπο τους αφού και οι δύο ασχολούνται με τα κοινά. «Η Μαρία στηρίζει τις επιλογές μου στην ενασχόλησή μου με τα κοινά», δηλώνει ο Γιώργος Παναγούλιας.

Πάνος Θεοδωρακόπουλος και Τασία Ρέγκλη

Κεραυνοβόλος έρωτας οδήγησε σε γάμο τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και την κυρία Τασία Ρέγκλη. «Παντρευτήκαμε το 1994 και με την Τασία έχουμε περάσει και όμορφες και δύσκολες στιγμές στις οποίες με στήριξε» δηλώνει ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος και συνεχίζει: «Και τώρα η Τασία στηρίζει την επιλογή μου να θέσω υποψηφιότητα ως δήμαρχος για τον δήμο Πηνειού ». Ο Πάνος και η κυρία Τασία έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Όσο για το δώρο που θα της κάνει; «Μάλλον κάποιο κόσμημα…»


Πηγή