Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Λευτέρης Βαρουξής – «Η γενιά μας μπροστά»

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου για την εκλογή του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο Hλείος επιχειρηματίας και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου, Λευτέρης Βαρουξής.

Ο κ. Βαρουξής έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στα Mass Media στο Metropolitan University of London και στη συνέχεια MBA στην ΑΣΟΕΕ. Εξελέγη μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου στις πρόσφατες εκλογές και από το 2018 είναι πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του θεσμού. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πύργο και παράλληλα αναπτύσσει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την Ηλεία, με σημαντικότερη και πιο πρόσφατη τη διοργάνωση του «Olympia Forum Πελοποννήσου», όπου και ήταν πρόεδρος.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Βαρουξής δήλωσε:

«Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και τον διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της επιλογής του. Συναισθανόμενος την μεγάλη τιμή και τη μεγάλη ευθύνη, δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους πολίτες και την Ελλάδα, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους. Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών είναι μεγάλο. Όχι μόνο γιατί η καταδίκη της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής πρέπει να είναι καθολική και καθοριστική. Αλλά και γιατί η Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από τη δύναμη και την ενεργή συμβολή των πολιτών για να μετασχηματιστεί σε μία σφριγηλή κοινωνική, οικονομική και πολιτική Ένωση ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Η Νέα Δημοκρατία, η ευρωπαϊκή παράταξη της λογικής και του αυτονόητου, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει νέα πνοή στον τόπο και να δώσει στους νέους και τις νέες μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν στη ζωή. Το “κάτι πρέπει να κάνω” είναι πάντα πιο αποτελεσματικό από το “κάτι πρέπει να γίνει”.

»Ελπίζω και προσβλέπω στη στήριξή σας στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας. Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε».


Πηγή