Υποψήφιος με τη δημ. παράταξη του δημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου, ο οδοντίατρος Σάκης Τσαούσης

Την υποψηφιότητα του οδοντιάτρου κ. Σάκη Τσαούση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Σάκης Τσαούσης και η οικογένειά του έχουν προσφέρει πολλά στην πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια, σε όλους τους τομείς που έχουν δραστηριοποιηθεί, κυρίως όμως στο χώρο της ιατρικής.

Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά που ένα τέτοιο πρόσωπο, με την διαδρομή που έχει να επιδείξει, συμπορεύεται μαζί μας εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Με ότι κι αν έχει καταπιαστεί στο παρελθόν, από τον συνδικαλισμό των οδοντιάτρων έως τον αθλητισμό, έχει προσφέρει πολλά και έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα.

Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτή του την ενασχόληση θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Για αυτούς τους λόγους, τον καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία!»

Από την πλευρά του ο κ. Σάκης Τσαούσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και αποφάσισα να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Συμπορεύομαι μαζί του με κεντρικό μου σύνθημα “είμαι ένας από εσάς και άφθαρτος”. Έτσι κατέρχομαι στον εκλογικό στίβο και έτσι θα πλησιάσω τους συμπολίτες μου. Άλλωστε, όλοι γνωριζόμαστε σ’ αυτόν τον τόπο.

Διαπιστώνω ότι παρά τις αντιξοότητες, ο Δήμαρχος έχει κάνει αγώνα για τον δήμο μας και την τελευταία πενταετία έχει παραχθεί ιδιαίτερα μεγάλο έργο, δυσανάλογο με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Αυτό το έργο δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΚΗ ΤΣΑΟΥΣΗ

Ο οδοντίατρος Σάκης Τσαούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα. Σπούδασε στην Οδοντιατρική και μετά το πτυχίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμαλιάδα και στο Σιμόπουλο Πηνείας, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Είναι μέλος οικογένειας γιατρών, αφού αδέλφια του είναι ο παθολόγος Τάκης Τσαούσης και ο δερματολόγος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης.

Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπήρξε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Οδοντιάτρων Ελλάδας.

Γνωστή είναι και η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αφού ήταν για περισσότερα από 10 χρόνια γιατρός του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, διατελώντας και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, ενώ σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρακετιστών Ελλάδας.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Παπαχριστοπούλου και έχει τρία παιδιά, τη Σίσσυ, τη Νεφέλη και τον Παναγιώτη.


Πηγή