Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ο πωλητής λαϊκών αγορών Β. Βασιλακόπουλος

Την υποψηφιότητα του πωλητή λαϊκών αγορών και πλανόδιου μικροπωλητή παιχνιδιών κ. Βασίλη Βασιλακόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Τον Βασίλη Βασιλακόπουλο τον γνώρισα μέσα από την ενεργό συμμετοχή του στις δράσεις του Δήμου μας και την επαγγελματική του ενασχόληση ως πωλητής της λαϊκής αγοράς.

Εκτίμησα σε αυτόν τον δυναμικό του χαρακτήρα, το χαμόγελο και την κοινωνικότητά του.

Τον καλωσορίζω στην μεγάλη μας αγκαλιά και του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα χρήσιμος!».

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Βασιλακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισα και εγώ να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του Δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Η πείρα του και η προσωπικότητά του ενδυναμώνουν σημαντικά την προσπάθεια μας, ενώ αυτό που με έκανε να δηλώσω “παρών” σε αυτόν τον κρίσιμο για τον τόπο μας αγώνα, είναι το γεγονός ότι είναι παν’ απ’ όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που πάντα είναι δίπλα μας, σε ότι τον χρειαστούμε.

Όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στη νέα νίκη της παράταξης για να συνεχίσει ο Δήμος μας τη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία που έχει ξεκινήσει τα πέντε τελευταία χρόνια».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Βασίλης Βασιλακόπουλος γεννήθηκε το 1978 στον Πύργο Ηλείας. Από τα εφηβικά του χρόνια ζει και εργάζεται στην Πηνεία και την Αμαλιάδα, ενώ η οικογένειά του επί σειρά ετών δραστηριοποιούνταν στις λαϊκές αγορές ως παραγωγοί και πωλητές αγροτικών προϊόντων.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο ίδιος δραστηριοποιείται ως έμπορος – πωλητής λαϊκών αγορών και πλανόδιος μικροπωλητής παιχνιδιών –κυρίως στην πλατεία Κουρούτας τους θερινούς μήνες– ενώ είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».

Είναι ιδιαίτερα δραστήριο και κοινωνικό άτομο, γνωστό για την εθελοντική του δράση και τη συμμετοχή στα μεγάλα γεγονότα του Δήμου μας. Γραμματέας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παλουκίου «Η ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ», μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Αμαλιάδας, μέλος του Κοινωφελούς Σωματείου «ΠΥΡΡΩΝ, Ο ΗΛΕΙΟΣ», αλλά και ενεργός εθελοντής αιμοδότης.

Ο κ. Βασίλης Βασικαλόπουλος ασχολείται ενεργά και με το αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, όντας αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τάε Κβο Ντο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» (Fight Club ANYFANTIS).

Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Ανυφαντή και έχει δύο παιδιά, τον Μιχάλη και την Μαρία – Ελένη.


Πηγή