«Αέρας» νίκης στην πρώτη ολομέλεια Καραπάνου και δημοσιεύματα «βλέπουν» επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή!

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε προ ημερών η ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «δήμος για τα παιδιά μας » του δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου.

Με κεντρικό σύνθημα «νίκη και αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή» ο δήμαρχος έδωσε κατευθυντήριες γραμμές στους υποψηφίους του,

τονίζοντας το μήνυμα που θα πρέπει να περάσουν στην κοινωνία και στάθηκε κυρίως στο σημαντικό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, αλλά και στους μεγάλους στόχους για το μέλλον.

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν σε αυτές τις εκλογές στο Μεσολόγγι δεν έχει προηγούμενο . Η δυναμική του Ν Καραπάνου από τη μια δεν αφήνει περιθώριο να στηθεί κανένας σοβαρός συνδυασμός και από την άλλη το ρεύμα που έχει αυτή την στιγμή ο νυν Δήμαρχος δεν χωράει ούτε σε μια φωτογραφία . Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού που μέχρι αυτή την στιγμή φτάνουν τον μαγικό αριθμό των 160. Όπως βλέπετε ούτε η αίθουσα τους χωρούσε αλλά ούτε και η φωτογραφία .

Σε μεγάλο φαβορί των εκλογών αναδεικνύεται αναμφισβήτητα ο Νίκος Καραπάνος και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι οι κάλπες της πρώτης Κυριακής θα βγάλουν Δήμαρχο στο Μεσολόγγι . Η δυναμική της εκ νέου υποψηφιότητας του Δημάρχου Μεσολογγίου καταγράφεται τόσο στον κεντρικό όσο και στον τοπικό τύπο . Τελευταίο δημοσίευμα της Εφημερίδας Συνείδηση δείχνει επανεκλογή Καραπάνου από τον πρώτο γύρο ενώ και η εφημερίδα Παραπολιτικά σε αναφορά της αναφέρεται σε άνετη επανεκλογή Καραπάνου!

Δείτε εδώ και εδώ

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία