Αιγιάλεια: Ο Χρήστος Χρηστόπουλος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

Ο Χρήστος Χρηστόπουλος θα είναι στο πλευρό του Δημήτρης Καλογερόπουλου για τον Δήμου Αιγιάλειας στις επερχόμενες εκλογές.

Σε δήλωσή του ο κ. Χρηστόπουλος αναφέρει: "Ονομάζομαι Χρηστόπουλος Χρήστος γεννηθείς το 1977 στη Αθήνα, αποφάσισα από μικρός να ασχοληθώ με την ιατρική και το καλό του κοινωνικού συνόλου. Από το γυμνάσιο είχα ενεργό δράση στα μαθητικά κινήματα.

Τελειώνοντας την ιατρική σχολή και ακολούθως το 12μηνο του ιατρού υπαίθρου ξεκίνησα ειδικότητα στο Γ.Ν.Α Κορίνθου όπου παρέμεινα για 5 χρόνια λαμβάνοντας την ειδικότητα του Γενικού Ιατρού. Στη συνέχεια έλαβα θέση επικουρικού επιμελητή β στο Γ.Ν Μεσολογγίου όπου παρέμεινα για 1,5 χρόνο δουλεύοντας παράλληλα και στις δομές της πρωτοβάθμιας υγείας.

Τον Ιούλιο του 2017 κατέλαβα την μόνιμη θέση του περιφερειακού ιατρείου Ροδοδάφνης ως επιμελητής β όπου και συνεχίζω μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα εφημερεύω στα Επείγοντα του Γ.Ν Αιγίου.

Για όσους γνωρίζουν παρέλαβα ένα μη λειτουργικό Ιατρείο το οποίο με προσωπικό κόπο και άπλετη βοήθεια κυρίως από τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια μου, αυτή τη στιγμή το ιατρείο εξυπηρετεί την τοπική κοινωνία καθώς και την περιφέρεια ,ενώ συμβάλει σημαντικά στην πρωτοβάθμια υγεία των κατοίκων.

Ζητώ να με στηρίξετε στην νέα μου προσπάθεια να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και να προσπαθήσω όσο καλύτερα για το καλό της περιοχής μας και των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Καλογερόπουλο για την αποδοχή της υποψηφιότητας μου, μαζί θα πορευτούμε για μια νέα αρχή".


Πηγή