Γιάννης Αργυρόπουλος: Επίσκεψη στο σχολείο 2ης ευκαιρίας

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου , συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού του Θεόδωρο Κόρδα και Βάσω Μπελόκα – Νικολαβγένη.

Ο κ. Αργυρόπουλος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν από το Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο για τη λειτουργία του και τη μόρφωση που προσφέρει στους 85 ενήλικες μαθητές που φοιτούν στις δύο τάξεις. Επίσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο του σχολείου και να γνωρίσουν διαπιστώσουν την ποιότητα των εργασιών των μαθητών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Αγγελόπουλος έθιξε και το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να «ξηλωθεί» η πόρτα της εσωτερικής εισόδου, επισημαίνοντας ότι αν συμβεί αυτό οι αίθουσες του σχολείου θα γίνουν έρμαιο στις προθέσεις του καθ’ ενός.

Ο κ. Αργυρόπουλος δήλωσε ότι είναι λογικό το αίτημα των καθηγητών και των μαθητών του σχολείου και δεσμεύθηκε ότι θα θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για επανεξέταση της απόφασης.


Πηγή