Γυναικεία μαγιό 2019: Ολόσωμο ή μπικίνι;

https://www.chicaclothing.com/c/85-category_default/olosoma-magio-gynaikeia.jpg

Ολόσωμα ή μπικίνι;

Τα μαγιό είναι οβασιλιάς του καλοκαιριού. Και καθώς το καλοκαίρι έρχεται ολοένα και πιο κοντά αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις τάσεις που επικρατούν στα γυναικεία μαγιό 2019. Η συλλογή του chicaclothing.comυπόσχεται να σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ολόσωμα και μπικίνι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν την παρουσία σου στην παραλία ξεχωριστή αυτό το καλοκαίρι.

Γυναικεία μαγιό 2019 λοιπόν! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κλέψε τις εντυπώσεις για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Το εκρηκτικό μπικίνι

https://www.chicaclothing.com/26090-thickbox_default/magio-mpikini-set-mpanela-loyreks-mayro.jpg

Το μπικίνι πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στις γυναικείες επιλογές των μαγιό. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά καθώς πρόκειται για το μαγιό εκείνο που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα και είναι σχεδιασμένο να ξεχωρίζει. Πήρε την ονομασία του από τα νησιά στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες πυρηνικές εκρήξεις. Με το ίδιο τρόπο υπόσχεται εκρήξεις για τις γυναίκες που θα τολμήσουν να το φορέσουν.

Στα γυναικεία μαγιό 2019 το μπικίνι δεν θα μπορούσε παρά να έχει τον πρώτο λόγο.

Στα hot του 2019 τα ψηλόμεσα μαγιό με ανοίγματα και λεπτομέρειες, τα πλεκτά, τα λούρεξ και φυσικά το animalprintπου αποτελεί την topτάση για το φετινό καλοκαίρι.

Δες μια τεράστια ποικιλία από hot μπικίνι, κάνοντας κλικ εδώ.

Τα κλασσικά ολόσωμα

https://www.chicaclothing.com/26318-thickbox_default/olosomo-magio-ependisi-mayro.jpg

Το ολόσωμο αποτελεί μια πιο κλασσική επιλογή σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει συντηρητική.

Το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό μπορεί με τη σειρά του να αναδείξει ένα καλοσχηματισμένο σώμα Αυτό το κάνει πρώτη επιλογή για πολλέςγυναίκεςπλέον.

Η άνοδος του ολόσωμου μαγιό στις γυναικείες προτιμήσεις τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα να βγουν στην αγορά με γυναικεία μαγιό και για το 2019 πολλά πρωτότυπα σχέδια και στυλ.

Τα ολόσωμα που κάνουν τη…διαφορά

https://www.chicaclothing.com/25842-thickbox_default/olosomo-magio-lorides-ependisi-mayro.jpg

Η καινούργια τάση στα ολόσωμα μαγιό έχει φέρει μπροστά μας μια μεγάλη ποικιλίααπό ολόσωμα που είναι σχεδόν τόσο εκρηκτική όσο τα μπικίνι. Η τάση αυτή επικρατεί και στα γυναικεία μαγιό 2019.

Κοψίματα που κόβουν την ανάσα,αποκαλύπτοντας τόσο…όσο, γιαξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία.


Πηγή