Δαβανέλλος:Καταγγέλλω για απαράδεκτη και αντί καταστατική συμπεριφορά τον προέδρο της Ομοσπονδίας.

Με αίσθημα ευθύνης ως πρώην πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, με λύπη μου αναγκάζομαι και λόγω της απαγόρευσης του προέδρου της χρήσης εκ μέρους μου των μέσων επικοινωνίας της ομοσπονδίας με τα μέλη μας, να κάνω την ανακοίνωση-γνωστοποίηση μέσω των ΜΜΕ και αφού ζήτησα σήμερα από τον πρόεδρο, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, την σύγκλιση του ΔΣ

Η ομοσπονδία, με ευθύνη του προέδρου και του γραμματέα της, τους τελευταίους μήνες κάνει πλημμελή ενημέρωση των μελών μας, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση για επίλυση των προβλημάτων μας και το σημαντικότερο δεν υπάρχει υλοποίηση αποφάσεων του ΔΣ . Αποκορύφωμα της κακής, κατά την γνώμη μου, λειτουργίας της ομοσπονδίας είναι ότι χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση του ΔΣ κατατέθηκε φάκελος με τις θέσεις της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της Ναυπακτίας, στο Πανναυπακτιακό συνέδριο της ΟΣΥΝ που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ναύπακτο. Τέτοιος φάκελος της ομοσπονδίας δεν υπάρχει και άραγε πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από την ΟΣΥΝ, θεωρώ ότι είναι προσωπικές απόψεις του προέδρου κ. Σούζα τον οποίο και καταγγέλλω για απαράδεκτη και αντί καταστατική συμπεριφορά τόσο προς το ΔΣ όσον και προς όλα τα μέλη της ομοσπονδίας μας αφού δεν είχε καμία απόφαση ΔΣ ή εξουσιοδότηση να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά ορόσημο για τους επαγγελματίες και το συνδικαλιστικό κίνημα αφού η ΓΣΕΒΕΕ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και 83 η ομοσπονδία μας, τέτοιες τακτικές όμως δεν είναι για το καλό των επαγγελματιών και σίγουρα μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω.

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΕΒΕΣΝΔ

The post Δαβανέλλος:Καταγγέλλω για απαράδεκτη και αντί καταστατική συμπεριφορά τον προέδρο της Ομοσπονδίας. appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή