Η Πατρινή Άννα Μαστοράκου α’ αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Σημαντική επιτυχία για τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας και για το τοπικό ιατρικό συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής θεωρείται η εκλογή της Άννα Μαστοράκου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στη θέση του α' αντιπροέδρου.

Η ανάδειξή της σε μία από τις καίριες θέσεις του νέου Δ.Σ. ήταν αναμενόμενη. Πρόεδρος του νέου ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος με αντιπροέδρους την Άννα Μαστοράκου και τον Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο (α’ και β’ αντίστοιχα).

Γενικός γραμματέας είναι ο Γεώργιος Ελευθερίου και ταμίας ο Βασίλειος Ψυχογιός. Τα μέλη είναι οι: Βαβουρανάκης Χάρης, Βαρνάβας Δημήτριος, Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Καψαμπέλης Παύλος, Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος, Παπάζογλου Χρήστος, Παπανδρούδης Ανδρέας, Παπανικολάου Παναγιώτης, Ψαλτάκος Μιχαήλ, Ψυχάρης Παναγιώτης.

Tο νέο Δ.Σ. προτίθεται να αναλάβει άμεσα σημαντικές πρωτοβουλίες για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν τον Ιατρικό κλάδο και τα θέματα Δημόσιας Υγείας της χώρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις εκλογές που είχαν γίνει στις 3 Μαρτίου, την πλειοψηφία των εδρών (9 στις 15) εξασφάλισε η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ (συνεργασία γιατρών του κεντροδεξιού χώρου) η οποία έλαβε το 62% των ψήφων.


Πηγή