“Θέλω να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή” – Επέστρεψε στην Ελλάδα το 21χρονο μοντέλο

Επέστρεψε στην Ελλάδα η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου Το μοντέλο γύρισε από το Χονγκ Κογνκ μετά την αθώωσή του, την περασμένη εβδομάδα, για την υπόθεση της μεταφοράς ποσότητας κοκαΐνης.

Δειτε το βίντεο

https://youtu.be/Ik0KnCUdHmE
Μια εβδομάδα μετά την αθώωσή της από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ
Πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων και στην ασφάλεια της οικογένειάς της

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, που τελείωσε στις 13 Μαρτίου όταν το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 21χρονο έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενη από τους γονείς της και τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου
«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου«, είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της τον Σάκη Κεχαγιόγλου «για τη μάχη που έδωσε«.

«Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή«, σημείωσε το 21χρονο μοντέλο.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες«, είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή:newsit

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία