Κατακυρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Ζακύνθου

Mε απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατακυρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Ζακύνθου.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη η απόφαση για την κατακύρωση της μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο λιμάνι της Ζακύνθου από τον σεισμό του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μετουπ.αρ.πρωτ. Δ20/328/Φ.14/13-3-19έγγραφο,κατακυρώνεται το αποτέλεσμα της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την επιλογή αναδόχου της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες οριστικής επισκευής και αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018 στο λιμένα Ζακύνθου», συνολικού ύψους 387.209,73 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.. μελέτης με τίτλο: «Μελέτες οριστικής επισκευής και αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν

από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018 στο λιμένα Ζακύνθου» και την ανάθεση εκπόνησης αυτής στην Ένωση των Οικονομικών φορέων

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση υλοποιεί το σύνολο των δεσμεύσεων της απέναντι στον Ζακυνθινό λαό, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή, στην διαρκή προσπάθειά της να εκσυγχρονίσει τις δημόσιες υποδομές και να ανακουφίσει τους πληγέντες από τη σεισμική ακολουθία της τελευταίας περιόδου.


Πηγή