Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία – BINTEO

Προσωρινά προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε φοιτήτριες, ακόμη και μαθήτρια Λυκείου. Μία από τις κοπέλες που είχε μπλέξει στα δίχτυα του κυκλώματος πορνείας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα, σαν βρώμικη. Πολλές φορές έκλαιγα. Μου ‘χει τύχει σε ραντεβού να με χτυπάει ο άλλος στο πρόσωπο δυνατά και στο σώμα μου. Και φοβήθηκα με αυτό, αλλά φοβόμουν γενικά και με το θέμα των ναρκωτικών που έπαιζαν πολύ σε μεγάλες ποσότητες. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά ήμουν κάπως παγιδευμένη» λέει η 22χρονη Κωνσταντίνα που ήθελε να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της. Όσες φορές προσπάθησε να διακόψει άρχιζαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα από τις τηλεφωνήτριες του κυκλώματος: «Αν σταμάταγα εγώ μετά άρχιζαν και με έπαιρναν τηλέφωνο οι τηλεφωνήτριες «γιατί σταμάτησες και θα τα φτιάξουμε όλα». Είχε υλικό στα χέρια του έτσι; Είχε φωτογραφίες τραβηγμένες στην κάμερα που οποιαδήποτε στιγμή διοχετεύονταν παντού. Υπήρχε αυτή η απειλή!».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

The post Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία – BINTEO appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή