Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γυμνασίου -Λυκείου Νυδριού

Χτες, 23-3-2019 , πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IONIAN BLUE από το Γυμνάσιο & το Γενικό Λύκειο Νυδριού υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας, εκδήλωση με θέμα << Τα σύμβολα στο χρόνο >> μέσα στα πλαίσια της εορτής της 25ης Μαρτίου,

αλλά και υπέρ της αναστήλωσης της Κόκκινης Εκκλησίας . Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Μαριγώ Φίλιππα – Αποστόλου με θέμα ομιλίας την Κόκκινη Εκκλησιά.
Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη και συμμετοχή των: Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, , Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων » ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » , , Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατυστόμων » Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ «, Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας » ΑΓΕΡΜΟΣ » και Συλλόγου για τον Πολιτισμό & το Περιβάλλον Νυδριού » ΒΙΛΧΕΛΜ ΝΤΑΙΡΠΦΕΛΝΤ » .
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Διευθυντής του Γ.Ε.Λ Νυδριού κ. Αντρέας Πολίτης και ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Φανερωμένης Λευκάδος, Αρχιμ. Νικηφόρος Ασπρογέρακας.
Μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Νυδριού απήγγειλαν ποιήματα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» παρουσίασε χορούς από την Ήπειρο και την Λευκάδα. Το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας «ΑΓΕΡΜΟΣ» συμμετείχε με την χορωδία. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Λάζαρη Κωνσταντίνα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Νυδριού.

φωτογραφίες Μάριος Γαζής

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Πηγή