Νίκος Νικολόπουλος: “«Έφυγε» κι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η προσωποποίηση της μεγαλειώδους απλότηταςR […]

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος παρέστη σήμερα στη νεκρώσιμη ακολουθία και απέδωσε φόρο τιμής στον μεγάλο εκλιπόντα Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ παράλληλα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος το ύστατο ταξίδι για να συναντήσει τ’ αγαπημένα του αδέρφια, τον Παύλο και τον Κώστα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έφυγε και ο τρίτος της δημοφιλούς οικογενείας του Ελληνικού επιχειρείν και του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Αφού έκτισαν δύο «αυτοκρατορίες», την ΒΙΑΝΕΞ και τον ΠΑΟ, κατέλειπε κάθε λόγος να είναι χωριστά από τ’ αδέρφια του και έφυγε για να ξανασμίξουν στα λιβάδια της ουράνιας γαλήνης.

Ο Θανάσης ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα μεγαλειώδους απλότητας. Άξιος οικογενειάρχης, πετυχημένος επιχειρηματίας και μέγας Παναθηναϊκός, που λατρεύτηκε από τους φίλους της ομάδας του και κέρδισε τον ανυπόκριτο σεβασμό των αντιπάλων του.

Έφυγε αφήνοντας σπάνιο αποτύπωμα ανθρωπιάς στην Ελληνική κοινωνία. Τέτοιοι ξεχωριστοί συνάνθρωποι περνούν στη χορεία της άσβεστης μνήμης.
Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και εύχομαι καλό αντάμωμα με τ' αγαπημένα του αδέρφια. Καλό παράδεισο».


Πηγή