Ναύπακτος :Σε εξέλιξη η έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας εμπόροβιοτεχνων Ναυπάκτου για το θέμα του ΤΕΙ Αντιρρίου. Η σύσκεψη πραγματοποιείται μετά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για το νέο νόμο του υπουργού κ. Γαβρόγλου και το οποίο θέτει σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά το ΤΕΙ.

Στην έκτακτη σύσκεψη συμμετέχουν συσσωμοτο συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος κ. Σούζας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαϊωάννου ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Λουκόπουλος(υποψήφιος Δήμαρχος) ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτίας κ. Μπουλές (υποψήφιος δήμαρχος) , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Γκίζας, κ. Τσουκαλάς, ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Τριανταφυλλου, ο πρόεδρος της Ένωσής επαγγελματιών Αντιρρίου κ. Τσουκαλάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας κ. Ζιαμπάρα ο κ. Γουλας (υποψήφιος Δήμαρχος),ο πρώην ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Νταουσανης, οι υποψήφιοι περιφέρειακοι σύμβουλοι κ. Καλαβρουζιώτης(Αντιπρόεδρος ΟΣΥΝ) και κ. Κωταντουλας Αυτή την ώρα όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σούζας αυτή την ώρα για το θέμα έχει συνάντηση ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Κωνσταντόπουλος και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Χάρος.

Σε λίγο περισσότερα με βίντεο και ολόκληρες οι τοποθετήσεις Μόνο στο NafpaktianewsThe post Ναύπακτος :Σε εξέλιξη η έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή