Ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος υποψήφιος στη Μόβρη με το συνδυασμό του Σπύρου Μυλωνά


Ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος του Ιωάννη, είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» στη δημοτική ενότητα Μόβρης. Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην τοπική κοινότητα Κρίνου, είναι αγρότης στο επάγγελμα και παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Πυρρή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «πρόκειται για ένα δυναμικό και έντιμο συνδημότη μας, τον οποίο οι συγχωριανοί του εμπιστεύτηκαν για πρόεδρο της κοινότητας Κρίνου επί σειρά ετών, καθώς διετέλεσε πρόεδρος κατά τα έτη 2003 έως 2014. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 έλαβε μέρος και υπήρξε πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Μόβρης.

Είναι ενεργό μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού Πατρών και αντιπρόεδρος στην αθλητική ένωση Κρίνου Αχαΐας. Συμμετέχει ενεργά στο αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα και δίνει δυναμικά το παρών του σε υποθέσεις που αφορούν τον τομέα της επαγγελματικής του δραστηριότητας και τον τόπο του. Καθημερινά διαπιστώνει «ιδίοις όμμασι την εγκατάλειψη των χωριών της δυτικής Αχαΐας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», όπως χαρακτηριστικά λέει και οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για το δήμο δυτικής Αχαΐας».


Πηγή